Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Εταιρικό ΠροφίλΕυρωπαϊκή αγορά, κανένα τελωνειακό ζήτημα από μας

Μπορείτε να λάβετε το δέμα σας ακίνδυνα μέσα σε 7-9 ημέρες χωρίς οποιαδήποτε τελωνειακά ζητήματα στη χώρα σας

Αλλά

Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 10kg τουλάχιστον για την τοπική σκόνη αναισθητικού

Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 100gram τουλάχιστον για τα στεροειδή

Έχουμε τη μας ομάδα εκτελωνισμού στην Ευρώπη. Αλλά δεν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για τις μικρές συσκευασίες διαταγής. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας
 
Ο κατασκευαστής RawsGear είναι επαγγελματική επιχείρηση, η οποία ειδικεύτηκε να αναπτυχθεί, κατασκευαστικός, διανέμοντας τις στεροειδείς σκόνες ορμονών και την τοπική τεχνολογία και τον εξοπλισμό παραγωγής αναισθητικού προηγμένη powder.with, την ισχυρή τεχνική δύναμη, το πρώτης τάξεως εργαστήριο και τον εξοπλισμό επιθεώρησης. Ιερός βιολογικός έχει αναπτυχθεί σε ένα επαγγελματικό εργοστάσιο κατασκευαστικός τις αναβολικές στεροειδείς σκόνες με τις προσπάθειες και τη συμβολή αρκετών ετών των πεπειραμένων τεχνικών στις διαφορετικές περιοχές.

Κίνα RawsGear Manufacturer Εταιρικό Προφίλ 0

Κατασκευαστής RawsGear να κατασκευάσει τις αναβολικές στεροειδείς ακατέργαστες σκόνες ορμονών συμπεριλαμβανομένου Propionate τεστοστερόνης, τεστοστερόνη Enanthate, οξικό άλας Trenbolone, Boldenone Undecylenate, Oxandrolone, Propionate Drostanolone, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Methenolone Enanthate και ούτω καθεξής. Υψηλός - η ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή, η γρήγορη παράδοση και καλύτερες pre-sale και η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η υπόσχεσή μας στους πελάτες. Χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες όπως τα φάρμακα, τρόφιμα, ποτά, καλλυντικά, συμπλήρωμα τροφίμων, προϊόν υγειονομικής περίθαλψης.

Ιερός βιολογικός ακολουθεί πάντα το στόχο «ικανοποιητικού του πελάτη και της ποιότητας πρώτα». Με πολλούς καλούς πελάτες μορφής φήμης και εμπιστοσύνης, τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, το UK, την Ισπανία, την Αυστραλία και πολλές άλλες περιοχές. Χτίζουμε τη μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με όλους τους πελάτες.

Κίνα RawsGear Manufacturer Εταιρικό Προφίλ 1
Κίνα RawsGear Manufacturer Εταιρικό Προφίλ 2
 

Ο κατασκευαστής RawsGear έχει αναπτυχθεί και έχει παραγάγει υψηλός - ποιοτικά προϊόντα υπό τους stric όρους της κκπ. Στον ποιοτικό έλεγχο και στην εξασφάλιση ποιότητας δίνεται η προτεραιότητα προκειμένου να καλύψουν τις διεθνείς προδιαγραφές φαρμακοποιιών και τις απαιτήσεις του ειδικού πελάτη. · Η μέθοδος ανάλυσης για τη δοκιμή των υλικών μας επικυρώνεται για να δώσει τα αναπαραγώγιμα αποτελέσματα· Όλες οι αναλυτικές διαδικασίες δοκιμής και οι διαδικασίες κατασκευής είναι καλά τεκμηριωμένες και η αναθεώρηση αναλαμβάνεται σύμφωνα με το διευκρινισμένο πρωτόκολλο. · Η ανάλυση τάσης του καθαρισμένου νερού και τα τελικά προϊόντα διατηρούνται. · Η μελέτη σταθερότητας είναι μια πολύ σημαντική περιοχή του ποιοτικού assuance. συνεχώς βελτιώνει την ποιοτική διαχείριση μέσω του μέσου ενός πλήρους, προηγμένου, επιστημονικού ποιοτικού συστήματος διαχείρισης σύμφωνα με την τρέχοντα κκπ, εθνικός και τα διεθνή πρότυπα. Εγγυώμαστε ότι κάθε προϊόν θα κατασκευαστεί υπό αυστηρούς ελέγχους, οι οποίοι ανταποκρίνονται με συνέπεια στα παρόντα πρότυπα της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας, της ποιότητας και της αγνότητας. Η ποιότητα είναι μια συνειδητή υποχρέωση και ένας μόνιμος στόχος να ταιριαχτεί με η υψηλή προσδοκία των πελατών μας. Η τελειότητα στα ποιοτικά συστήματα θα επιτευχθεί μέσω της προσπάθειας ομάδων με το εκπαιδευμένο προσωπικό. Η ποιότητα είναι ευθύνη όλων των προσώπων που συμμετέχουν στην κατασκευή.

Ο κατασκευαστής RawsGear η ανάπτυξη υψηλής ταχύτητας του και συμβάλλει πολύ στην Ε&Α των νέων προϊόντων του και τη βελτίωση της ποιότητας. Κάτω από την αξιοπιστία και τη win-win αρχή, ιερός βιολογικός θα αφιερώσει στην καινοτομία πολιτισμού για να παρέχει τα άριστα προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας.
Όλος ο υπάλληλος που εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ποιότητας που μπροστά», εμείς έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες και σταθερές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλές επιχειρήσεις στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές. Με τα ανώτερα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οι όλοι ευπρόσδεκτοι φίλοι μελών προσωπικού μας ειλικρινά για να μας επισκεφτεί για τη διαπραγμάτευση και συνεργασία για να δημιουργήσει έναν καλύτερο αύριο.


 

Κίνα RawsGear Manufacturer Εταιρικό Προφίλ 3

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

  • Εμπορεύουμε τις σκόνες στεροειδών ορμονών σε όλο τον κόσμο. ειδικά, είμαστε ακόμη και ισχυροί για την προμήθεια της σκόνης στεροειδούς ορμόνης στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Ρομάνη, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Βραζιλία, την Παραγουάη, την Αυστραλία και ούτω καθεξής.
  • Δημιουργήσαμε το δικό μας Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης στο Shenzhen, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 20 έμπειρους χημικούς. Χάρη στην πολύ ισχυρή τους ικανότητα έρευνας και ανάπτυξης και τη σκληρή δουλειά, έχουμε αναπτύξει κορυφαίες προηγμένες τεχνολογίες για τη σκόνη μας. Εν τω μεταξύ, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας με όλα τα είδη των μεθόδων, έρευνα των συμβάσεων, Custom Synthesis, Προσαρμοσμένη κατασκευή, θα προσπαθούσαμε να ικανοποιήσουμε όλους τους πελάτες μας με τις απαιτήσεις τους.
  • Η εταιρεία μας διαθέτει ισχυρή ομάδα έρευνας και ανάπτυξης θα επενδύσει τεράστια χρηματικά ποσά και θα ενώσει με τα εγχώρια πανεπιστήμια για τη δημιουργία περισσότερων νέων στεροειδών σκόνης, αναβολικών στεροειδών, ενέσιμων στεροειδών και ημιτελή στεροειδών προϊόντων για να προσαρμοστούν στην αγορά. Έχουμε περισσότερα από 20 είδη προϊόντων δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έως το 2010. Η επιχείρησή μας εξαπλώνεται σε πολλούς κλάδους, όπως γυμναστήριο, κλινική, ινστιτούτο, φαρμακευτική βιομηχανία και ούτω καθεξής. Ελπίζουμε να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες παγκοσμίως. Χαιρετίζετε θερμά την επιθεώρησή σας και την καθοδήγηση σας.
  • Περάσαμε επίσης την πιστοποίηση SGS και Πιστοποίηση συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO9001.
RawsGear Manufacturer RawsGear Manufacturer RawsGear Manufacturer RawsGear Manufacturer RawsGear Manufacturer RawsGear Manufacturer
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : RawsGear

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~400

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-14000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Company Location: Dalong Street, Panyu District, Guangzhou City, Guangdong Province. Friendship Building, No. 307, Roa

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα RawsGear Manufacturer Πιστοποιήσεις Κίνα RawsGear Manufacturer Πιστοποιήσεις Κίνα RawsGear Manufacturer Πιστοποιήσεις Κίνα RawsGear Manufacturer Πιστοποιήσεις