Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤοπική σκόνη αναισθητικού

Τοπική ακατέργαστη σκόνη HCL λιδοκαΐνης υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης σκονών αναισθητικού

Πιστοποίηση
Κίνα RawsGear Manufacturer Πιστοποιήσεις
Κίνα RawsGear Manufacturer Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλός. Έλαβα τη συσκευασία 500 κιλών λιδοκαΐνης στο Ηνωμένο Βασίλειο εντός 12 ημερών. Η ευρωπαϊκή ομάδα εκτελωνισμού είναι ισχυρή. Αυτό θέλω

—— Liam Sneddon - Ηνωμένο Βασίλειο

Η σκόνη στεροειδών και η τετρακαΐνη, η λιδοκαΐνη, οι σκόνες βενζοκαΐνης είναι εξαιρετικές

—— Σαντίνο - Ισπανία

Το αγροτεμάχιο που αγόρασα προηγουμένως κρατήθηκε από τα τελωνεία. Αγόρασα 300 κιλά βενζοκαΐνης στον Καναδά χωρίς τελωνειακά προβλήματα από αυτά. Με έκαναν να λάβω το πακέτο σε 17 ημέρες. Έχουν μια τόσο μεγάλη ομάδα εκτελωνισμού στον Καναδά

—— Alex colley - Καναδάς

Δεν υπάρχουν τελωνειακά ζητήματα με την υδροχλωρική τετρακαίνη και τα στεροειδή σκόνη που αγόρασα. Τα κατάφεραν

—— Μάρκλιανο Αλβς - Μπρζαίλ

Είμαι Online Chat Now

Τοπική ακατέργαστη σκόνη HCL λιδοκαΐνης υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης σκονών αναισθητικού

Τοπική ακατέργαστη σκόνη HCL λιδοκαΐνης υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης σκονών αναισθητικού
Τοπική ακατέργαστη σκόνη HCL λιδοκαΐνης υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης σκονών αναισθητικού Τοπική ακατέργαστη σκόνη HCL λιδοκαΐνης υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης σκονών αναισθητικού

Μεγάλες Εικόνας :  Τοπική ακατέργαστη σκόνη HCL λιδοκαΐνης υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης σκονών αναισθητικού

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: RawsGear
Πιστοποίηση: GMP, ISO9001, USP
Αριθμό μοντέλου: 73-78-9
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100gram
Τιμή: Negotioation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τσάντα + χαρτοκιβώτιο φύλλων αλουμινίου αργιλίου
Χρόνος παράδοσης: 24 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoins, USDT, BTC, κ.λπ….
Δυνατότητα προσφοράς: 10Tons/kg

Τοπική ακατέργαστη σκόνη HCL λιδοκαΐνης υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης σκονών αναισθητικού

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: HCL λιδοκαΐνης Άλλο όνομα: Υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης
Εμφάνιση: άσπρη σκόνη κατηγορία: τοπική αναισθησία
Εκφράστε: 100% ασφαλής τρόπος Whatsapp: +8618186204104
Υψηλό φως:

επίκαιρα τοπικά αναισθητικά

,

Σκόνη HCL Tetracaine


Τοπική ακατέργαστη σκόνη HCL λιδοκαΐνης υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης σκονών αναισθητικού
 

Μερικές απλές ερωτήσεις
 

 1. Πώς αγοράζω τις μεγάλες ποσότητες του υδροχλωριδίου, της λιδοκαΐνης, του benzocaine και procaine tetracaine στη Βραζιλία, Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, κ.λπ.
   
 2. Η ειδική εκκαθάριση επιχείρησης εκτελωνισμού της Ουρουγουάης, Παραγουάη, Βραζιλία, Καναδάς, ΗΠΑ, UK, Ισπανία, Σουηδία Tadalafil (cialis), Sildenafil (βιάγκρα), και idocaine, benzocaine και procaine κονιοποιεί την επιχείρηση εκτελωνισμού; προσθέστε WhatsApp_8618826483838 μου.
   
 3. Αρχικός όγκος διαταγής 10 κλΥδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης (HCL λιδοκαΐνης, Lidocaina)

 • Αγνότητα: 99.95%, USP36
 • Σημείο τήξης: 75-79℃
 • Ρόλος: τοπική αναισθησία
 • Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη
 • Αγορές εξαγωγών: Σφαιρικός
 • Όροι αποθήκευσης: Ψυγείο (2-8°C) ή δροσερός και ξηρός στη θερμοκρασία δωματίου, που αποφεύγει την έκθεση ήλιων
  Τοπική ακατέργαστη σκόνη HCL λιδοκαΐνης υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης σκονών αναισθητικού 0

 
 
Τι είναι υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης και της βάσης λιδοκαΐνης;
 

 • Το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης χρησιμοποιείται ως τοπικό αναισθητικό και αντιαρρυθμικό φάρμακο. Χρησιμοποιείται κυρίως για την της εισβολής αναισθησία, την επισκληρίδια αναισθησία, την αναισθησία επιφάνειας (συμπεριλαμβανομένης της βλεννογόνου αναισθησίας κατά τη διάρκεια της thoracoscopic ή κοιλιακής χειρουργικής επέμβασης) και το φραγμό νεύρων. Μπορέστε επίσης να χρησιμοποιηθείτε γιατί κοιλιακός πρόωρος κτυπά και κοιλιακή ταχυκαρδία μετά από το οξύ μυοκαρδιακό έμφραγμα
   
 • Η Ιταλία, Ισπανία, Βραζιλία, πορτογαλικοί λαοί όπως το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης κάλεσε το υδροχλωρίδιο lidocaina και το HCL Lidocaina. Το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης διαλύεται στο νερό και χρησιμοποιείται γενικά ως πράκτορας νερού. Ενώ η βάση λιδοκαΐνης δεν διαλύεται με το νερό, χρησιμοποιείται γενικά ως κρέμα. Ένα άλλο σημείο είναι ότι η ένταση αναισθητικού του υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης είναι ελαφρώς πιό αδύνατη από τη βάση λιδοκαΐνης, και η εμφάνιση δεν είναι τόσο λαμπρή όσο η βάση lidiciane.
   
 • Οι περισσότεροι άνθρωποι στην αγορά ακολουθούν το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης έναντι της βάσης λιδοκαΐνης. Επειδή το HCL λιδοκαΐνης διαλύεται στο νερό, επιτρέπει σε τους για να κάνει τα πειράματα. Παραδείγματος χάριν στη Βραζιλία. Οι άνθρωποι είναι έντονοι να ακολουθήσουν το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης. Αλλά φαίνονται να προτιμούν να χρησιμοποιήσουν το HCL λιδοκαΐνης για παράνομους λόγους, χρησιμοποιώντας lidociane το HCL για να κάνουν τη χαμηλής βαθμίδας ποιότητα συνδυασμού έναντι των προηγμένων μιγμάτων που γίνονται με το υδροχλωρίδιο tetracaine.


Οι εφαρμογές του υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης
 

 • Στη βραζιλιάνα αγορά, οι άνθρωποι έχουν αναμίξει το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης με διάφορα άλλα στοιχεία για να κάνουν ένα χαμηλής βαθμίδας μίγμα έναντι του προηγμένου μίγματος που γίνεται με το υδροχλωρίδιο tetracaine. Εντούτοις, η επιχείρησή μας δεν συστήνει τη χρήση του υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης για παράνομους λόγους. Το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης πρέπει να εμφανιστεί στα νοσοκομεία, τα κανονικά κυβερνητικά γραφεία, και τα κανονικά καταστήματα δερματοστιξιών.
   
 • Στην Ευρώπη, οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης τελειωμένος - προϊόντα και τους εφαρμόζουν στην επιφάνεια του δέρματος για τοπικούς λόγους αναισθησίας όπως το τραύμα, η αυτοΐαση και οι δερματοστιξίες πληγών. Μερικοί ευρωπαϊκοί πελάτες έχουν αναμίξει το HCL lidocine με διάφορες άλλες χημικές ουσίες για να κάνουν ένα άλλο πειραματικό προϊόν.


Όποιος είναι καλύτερος για το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης από το HCL tetracaine, procaine, benzocaine; Ποια αναισθησία είναι ισχυρότερη;
 

 • Καταρχάς, δεν είναι όσο μεγαλύτερη η ένταση της τοπικής αναισθησίας, ο καλύτερος, αλλά επιλέγει αυτή που σας ταιριάζει. Επειδή όσο μεγαλύτερη η ένταση της αναισθησίας, τόσο ισχυρότερες οι παρενέργειες. Οι πιό κοινές παρενέργειες όπως ο ίλιγγος, ίλιγγος, ναυτία, εμετός, ουδετεροποίηση, ευφορία, σύγχυση, θόλωσαν το όραμα, σύγχυση και η δυσκολία που αναπνέει, μεγάλες δόσεις μπορεί να παραγάγει την αυστηρή βραδυκαρδία κόλπων, καρδιακή σύλληψη και ούτω καθεξής.
   
 • Σύγκριση της τοπικής έντασης αναισθητικού: HCL benzocaine > procaine>procaine hcl>lidocaine>lidcaine hcl> Hydrochloride>tetracaine>tetracaine Dimethocaine>Dimethocaine.

 
Είναι το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης ένα τελωνειακό ζήτημα στη χώρα μου;
 

 • Το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης, όπως άλλα τοπικά προϊόντα αναισθητικού, δεν επιτρέπεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου και είναι απαγορευμένο. Οι εισαγωγές του υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης συμπεριλαμβάνονται εκτός αν επιτρέπονται από την κυβέρνηση.
   
 • Επομένως, το υδροχλωρίδιο tetracaine στη Βραζιλία, η Ισπανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και άλλες χώρες είναι απαγορευμένα στοιχεία και είναι απαγορεύω από την εισαγωγή.
   
 • Το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης δεν έχει απαγορευθεί στην Κίνα, αλλά τα επόμενα χρόνια. Η κινεζική αγορά δεν βλέπει τη ροή του υδροχλωριδίου λιδοκαΐνης, και βγαίνει στα νοσοκομεία και άλλες δημόσιων ιατρικών εγκαταστάσεις οργάνων και.
   
 • Μπορούμε ακίνδυνα να πάρουμε τα δέματά σας μέσω του τελωνείου και του βραζιλιάνου τελωνείου στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, επειδή εξάγουμε διάφορους τόνους το μήνα σε αυτές τις χώρες, έτσι έχουμε τις ομάδες εκτελωνισμού και τις επιχειρήσεις εκτελωνισμού στην Ευρώπη και τη Βραζιλία.

 
Παρόμοια προϊόντα στο υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης:
Οι άνθρωποι που ακολουθούν το υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης στην αγορά θα ακολουθήσουν επίσης τα ακόλουθα τοπικά υλικά αναισθητικού:

 • Προϊόντα
 • Αλλιώς
 • Λιδοκαΐνη/υδροχλωρίδιο λιδοκαΐνης
 • Lidocaina/Lidocaina HCL
 • Procaine/Procaine υδροχλωρίδιο
 • HCL Procaina/Procaine
 • Υδροχλωρίδιο του /Dimethocaine Dimethocaine
 • HCL του /Dimethocaine Dimethocaina
 • Benzocaine
 • Benzocaina
 • Tetracaine/Tetracaine υδροχλωρίδιο
 • Tetracaina/Tetracaine HCL
 

 

Whatsapp +8618186204104

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Το China@rawsgear.com

Στοιχεία επικοινωνίας
RawsGear Manufacturer

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cameron

Τηλ.:: +8618186204104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα