Αρχική Σελίδα

RawsGear Manufacturer Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα RawsGear Manufacturer Πιστοποιήσεις
Κίνα RawsGear Manufacturer Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλός. Έλαβα τη συσκευασία 500 κιλών λιδοκαΐνης στο Ηνωμένο Βασίλειο εντός 12 ημερών. Η ευρωπαϊκή ομάδα εκτελωνισμού είναι ισχυρή. Αυτό θέλω

—— Liam Sneddon - Ηνωμένο Βασίλειο

Η σκόνη στεροειδών και η τετρακαΐνη, η λιδοκαΐνη, οι σκόνες βενζοκαΐνης είναι εξαιρετικές

—— Σαντίνο - Ισπανία

Το αγροτεμάχιο που αγόρασα προηγουμένως κρατήθηκε από τα τελωνεία. Αγόρασα 300 κιλά βενζοκαΐνης στον Καναδά χωρίς τελωνειακά προβλήματα από αυτά. Με έκαναν να λάβω το πακέτο σε 17 ημέρες. Έχουν μια τόσο μεγάλη ομάδα εκτελωνισμού στον Καναδά

—— Alex colley - Καναδάς

Δεν υπάρχουν τελωνειακά ζητήματα με την υδροχλωρική τετρακαίνη και τα στεροειδή σκόνη που αγόρασα. Τα κατάφεραν

—— Μάρκλιανο Αλβς - Μπρζαίλ

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  • Γραμμή παραγωγής:
  Η εργοστασιακή παραγωγή, η QC, οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης και ο ηλεκτρικός εξοπλισμός είναι πλήρως εξοπλισμένα. Η 3Μ διαθέτει εργαστήριο καθαρής παραγωγής 30.000 τετραγωνικών μέτρων που πληροί τα πρότυπα πιστοποίησης GMP, συμπεριλαμβανομένης μιας γραμμής παραγωγής γενετικής μηχανικής, μιας γραμμής βιοχημικής παραγωγής, μιας στείρας γραμμής παραγωγής σκονών πεπτιδίων, μιας γραμμής παραγωγής μικρής χωρητικότητας. Το εργονομικό περιβάλλον είναι κομψό και η μεταφορά είναι βολική.
  • Εξαιρετικά καθαρό νερό

  • Στεγνώστε το στεγνωτήριο

  • Ο εξοπλισμός ζύμωσης


  • Το εργαστήριο παραγωγής

  • Το εργαστήριο παραγωγής

  • Το εργαστήριο ζύμωσης

 • Ε & Α  Στρατηγική Ε & Α:

  • Να τεθεί η τεχνολογική καινοτομία στον πυρήνα της στρατηγικής εταιρικής ανάπτυξης
  • Να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός διαχείρισης που να συμβαδίζει με την ανάπτυξη της υψηλής τεχνολογίας
  • Για να διατηρήσετε μια δίκαιη επένδυση στην Ε & Α
  • Να αναλάβει παγκόσμια προηγμένα, βιώσιμα έργα για να συμπληρώσουν τα κενά στην Κίνα
  • Να πάρει ξένες τεχνολογίες και να χρησιμοποιήσει την αγορά τεχνολογίας
  • Να δοθεί έμφαση στην βιομηχανία και την εμπορία στον τομέα των τεχνολογικών καινοτομιών
  • Να κάνουμε μια σειρά από ανταμείβοντας κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη διατήρηση του ταλέντου και τον ανταγωνισμό στην τεχνολογική καινοτομία. Custom Synthesis και
   Προσαρμοσμένη κατασκευή
  • Εστιάζοντας στην Ε & Α:
  • Hormones API και τα ενδιάμεσα προϊόντα
  • Steroid API και τα ενδιάμεσα προϊόντα


  Η ομάδα μας:
  Όλοι οι εργαζόμενοι ακολουθώντας την επιχειρησιακή φιλοσοφία της «ποιοτικής έλασης προς τα εμπρός», έχουμε καθιερώσει μακροπρόθεσμες και σταθερές σχέσεις συνεργασίας με πολλές επιχειρήσεις σε εγχώριες και υπερπόντιες αγορές. Με ανώτερα προϊόντα και άψογη εξυπηρέτηση, όλα τα μέλη του προσωπικού μας καλωσορίζουν ειλικρινά φίλους για να μας επισκεφθούν για διαπραγματεύσεις και συνεργασία για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο.
  Έχουμε εξελιγμένο και επαγγελματικό logistic agent, καλά εκπαιδευμένο και πειθαρχημένη ομάδα συσκευασίας. Η γρήγορη και διακριτική αποστολή θα μπορούσε να εξασφαλιστεί για την εξασφάλιση τελωνειακού διαβατηρίου.
  Τα έργα μας είναι όλα με μεγάλη ευελιξία να χειρίζονται τις παραγγελίες και να θέτουν σε πλήρη πάθος για την εξυπηρέτηση των πελατών, στέλνουμε εικόνες συσκευασίας και κόλλημα κώδικα εντός 24 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής. Οι ενημερωμένες πληροφορίες παρακολούθησης θα παρέχονται κάθε δεύτερη μέρα.Υψηλής ποιότητας υπηρεσία είναι απαραίτητη για την παροχή κάθε πελάτη στην εταιρεία μας.

  Ιστορία:
  Εμπορεύουμε τις σκόνες στεροειδών ορμονών σε όλο τον κόσμο. ειδικά, είμαστε ακόμη και ισχυροί για την προμήθεια της σκόνης στεροειδούς ορμόνης στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Ρομάνη, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Βραζιλία, την Παραγουάη, την Αυστραλία και ούτω καθεξής.
  Δημιουργήσαμε το δικό μας Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης στο Shenzhen, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 20 έμπειρους χημικούς. Χάρη στην πολύ ισχυρή τους ικανότητα έρευνας και ανάπτυξης και τη σκληρή δουλειά, έχουμε αναπτύξει κορυφαίες προηγμένες τεχνολογίες για τη σκόνη μας. Εν τω μεταξύ, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας με όλα τα είδη των μεθόδων, έρευνα των συμβάσεων, Custom Synthesis, Προσαρμοσμένη κατασκευή, θα προσπαθούσαμε να ικανοποιήσουμε όλους τους πελάτες μας με τις απαιτήσεις τους.
  Η εταιρεία μας διαθέτει ισχυρή ομάδα έρευνας και ανάπτυξης θα επενδύσει τεράστια ποσά χρημάτων και θα ενώσει τη δύναμη με τα εγχώρια πανεπιστήμια για να παράγει περισσότερα νέα στεροειδή σκόνη, αναβολικά στεροειδή, ενέσιμα στεροειδή και ημιτελή προϊόντα στεροειδών για να προσαρμοστούν στην αγορά. Έχουμε περισσότερα από 20 είδη προϊόντων δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έως το 2010. Η επιχείρησή μας εξαπλώνεται σε πολλούς κλάδους, όπως γυμναστήριο, κλινική, ινστιτούτο, φαρμακευτική βιομηχανία και ούτω καθεξής. Ελπίζουμε να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες παγκοσμίως. Χαιρετίζετε θερμά την επιθεώρησή σας και την καθοδήγηση σας.
  Περάσαμε επίσης την πιστοποίηση SGS και Πιστοποίηση συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO9001.

  Υπηρεσία:
  Guangzhou Tengyue Chemical Co, Ltd είναι ο επαγγελματίας και ειλικρινής κατασκευαστής όλων των ειδών των στεροειδών χημικών ουσιών. Εστιάζουμε στην παροχή στους πελάτες μας προϊόντων υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικής τιμής, καλύτερης εξυπηρέτησης και έγκαιρης παράδοσης.


  Σας εγγυούμαστε προϊόντα καλής ποιότητας και επιστρέφετε 100% εάν το αγροτεμάχιο σας δεν παραδοθεί ή είναι κακής ποιότητας.

  Τιμή:

  Παρακαλούμε ενημερώστε μας σχετικά με την ποσότητα που ζητήσατε, διότι για μικρές και μεγάλες αγορές, η τιμή θα είναι διαφορετική.

  Μέθοδοι πληρωμής:

  Για το μυαλό σας, χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων Western Union και MoneyGram για να σας επιτρέψουμε να πληρώσετε για την παραγγελία σας χωρίς να αποκαλύψετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας σε κανέναν.

  Μπορείτε να επιλέξετε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής (Western Union ή MoneyGram) καθώς περνάτε από το checkout. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής, θα σας αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οι οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ολοκλήρωσης του σταδίου πληρωμής.
  Μόλις ληφθεί η πληρωμή σας, θα ξεκινήσουμε την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Για να ελαχιστοποιήσετε τις καθυστερήσεις ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας, σας συμβουλεύουμε να ολοκληρώσετε το στάδιο πληρωμής εντός 24 ωρών από την παραγγελία.

  Συσκευασία:

  Επαγγελματική συσκευασία με επαγγελματικά υλικά, οι couries μας θα βρουν πάντα το νεότερο και ασφαλέστερο τρόπο για να κάνουν το διακριτικό πακέτο να περάσει το τελωνείο. Θα προσφέρουμε τις φωτογραφίες και τον αριθμό παρακολούθησης ως αναφορά.

  Οι πελάτες θα μπορούσαν επίσης να μας ζητήσουν να κάνουμε το πακέτο ως απαίτηση.

  Διανομή:

  Οι πληρωμένες παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποστέλλονται την ίδια ημέρα και παραδίδονται εντός 10 εργάσιμων ημερών παγκοσμίως.
  Για τη διευκόλυνσή σας, χρησιμοποιούμε διακριτική συσκευασία και οι παραγγελίες παραδίδονται ταχυδρομικά και το ποσοστό επιτυχίας παράδοσης είναι 98%.
  Σε περίπτωση που δεν λάβετε την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο μετά από 15 εργάσιμες ημέρες, επικοινωνήστε μαζί μας, όπου θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε την παραγγελία σας και αν φαίνεται ότι χάσατε τη θέση, τότε θα σας αποστείλουμε αμέσως ένα αντικαταστάτη.

  Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση:

  Έχουμε μια επαγγελματική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση αφού παραγγείλετε τα προϊόντα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Και δοκιμάστε το καλύτερο για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
RawsGear Manufacturer

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Cameron

Τηλ.:: WhatsApp+8618186204104

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)