Ευρωπαϊκή αγορά Δεν υπάρχουν τελωνειακά ζητήματα από εμάς, Αλλά
Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι τουλάχιστον 10 kg για την τοπική αναισθητική σκόνη
Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 100 γραμμάρια τουλάχιστον για τη σκόνη στεροειδών
Έχουμε τη δική μας ομάδα εκτελωνισμού στην Ευρώπη

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Teng yue Chemical Co., Ltd.

καλής ποιότητας νομικά αναβολικά στεροειδή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας νομικά αναβολικά στεροειδή για τις πωλήσεις
Καλός. Έλαβα τη συσκευασία 500 κιλών λιδοκαΐνης στο Ηνωμένο Βασίλειο εντός 12 ημερών. Η ευρωπαϊκή ομάδα εκτελωνισμού είναι ισχυρή. Αυτό θέλω

—— Liam Sneddon - Ηνωμένο Βασίλειο

Η σκόνη στεροειδών και η τετρακαΐνη, η λιδοκαΐνη, οι σκόνες βενζοκαΐνης είναι εξαιρετικές

—— Σαντίνο - Ισπανία

Το αγροτεμάχιο που αγόρασα προηγουμένως κρατήθηκε από τα τελωνεία. Αγόρασα 300 κιλά βενζοκαΐνης στον Καναδά χωρίς τελωνειακά προβλήματα από αυτά. Με έκαναν να λάβω το πακέτο σε 17 ημέρες. Έχουν μια τόσο μεγάλη ομάδα εκτελωνισμού στον Καναδά

—— Alex colley - Καναδάς

Δεν υπάρχουν τελωνειακά ζητήματα με την υδροχλωρική τετρακαίνη και τα στεροειδή σκόνη που αγόρασα. Τα κατάφεραν

—— Μάρκλιανο Αλβς - Μπρζαίλ

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Teng yue Chemical Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Guangzhou Teng yue Chemical Co., Ltd. Guangzhou Teng yue Chemical Co., Ltd. Guangzhou Teng yue Chemical Co., Ltd. Guangzhou Teng yue Chemical Co., Ltd. Guangzhou Teng yue Chemical Co., Ltd. Guangzhou Teng yue Chemical Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : TY-Chemicals
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~400
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-14000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Company Location: Dalong Street, Panyu District, Guangzhou City, Guangdong Province. Friendship Building, No. 307, Roa
Ευρωπαϊκή αγορά, Δεν υπάρχουν τελωνειακά ζητήματα από εμάς

Μπορείτε να παραλάβετε το αγροτεμάχιο σας με ασφάλεια μέσα σε 7-9 ημέρες χωρίς τελωνειακά ζητήματα στη χώρα σας

Αλλά

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι τουλάχιστον 10 kg για την τοπική αναισθητική σκόνη

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 100 γραμμάρια τουλάχιστον για τα στεροειδή

Έχουμε τη δική μας ομάδα εκτελωνισμού στην Ευρώπη. Αλλά πραγματικά δεν ενδιαφέρεστε για πακέτα μικρών παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας
Guangzhou Tengyue Chemical Co, Ltd είναι μια επαγγελματική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, κατασκευή, διανομή σκόνης στεροειδών ορμονών και τοπική αναισθητική powder.with προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και εξοπλισμού, ισχυρή τεχνική δύναμη, πρώτης κατηγορίας εργαστήριο και εξοπλισμό επιθεώρησης. Η άγρια ​​βιολογική έχει εξελιχθεί σε ένα επαγγελματικό εργοστάσιο που παράγει σκόνες αναβολικών στεροειδών με προσπάθειες πολλών ετών και συμβολή έμπειρων τεχνικών σε διάφορους τομείς.

Guangzhou Tengyue Chemical Co, Ltd στην κατασκευή ακατέργαστων σκόνες αναβολικής στεροειδούς ορμόνης, συμπεριλαμβανομένης της προπανίου τεστοστερόνης, Enanthate τεστοστερόνης, οξικής τρενοβολόνης, Undecylenate Boldenone, Oxandrolone, propanate Drostanolone, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Νανδρολόνη Decanoate, Μεθενολόνη Enanthate και ούτω καθεξής. Η υψηλή ποιότητα, οι ανταγωνιστικές τιμές, η γρήγορη παράδοση και η καλύτερη προ-πώληση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι η υπόσχεσή μας στους πελάτες. Χρησιμοποιούνται ευρέως σε βιομηχανίες όπως τα ναρκωτικά, τα τρόφιμα, τα ποτά, τα καλλυντικά, το συμπλήρωμα διατροφής, το προϊόν υγειονομικής περίθαλψης.

Η αγία βιολογική ακολουθεί πάντοτε τον στόχο της «ικανοποιητικής ποιότητας του πελάτη και της ποιότητας». Με πολύ καλή φήμη και εμπιστοσύνη πελάτες μας, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Καναδά, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Αυστραλία και πολλούς άλλους τομείς. Δημιουργούμε μακροπρόθεσμη συνεργασία συνεργασίας με όλους τους πελάτες.Guangzhou Tengyue Chemical Co, Ε.Π.Ε. έχει αναπτύξει και παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα υπό αυστηρές συνθήκες GMP. Ο έλεγχος ποιότητας και η διασφάλιση της ποιότητας δίδονται υψηλή προτεραιότητα προκειμένου να πληρούνται οι προδιαγραφές της διεθνούς φαρμακοποιίας και οι ειδικές απαιτήσεις του πελάτη · Η μέθοδος ανάλυσης για τη δοκιμή των υλικών μας επικυρώνεται για να δώσει τα επαναπαραγωγικά αποτελέσματα · Όλες οι αναλυτικές διαδικασίες δοκιμών και οι διαδικασίες παρασκευής είναι καλά τεκμηριωμένες και η αναθεώρηση πραγματοποιείται σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρωτόκολλο · Διατήρηση της ανάλυσης τάσεων καθαρού νερού και τελικών προϊόντων · Η μελέτη σταθερότητας είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας για την εξασφάλιση της ποιότητας. βελτιώνει συνεχώς τη διαχείριση της ποιότητας μέσω της εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου, προηγμένου, επιστημονικού συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τις τρέχουσες GMP, εθνικά και διεθνή πρότυπα. Εγγυόμαστε ότι κάθε προϊόν θα κατασκευαστεί με αυστηρούς ελέγχους, οι οποίοι ανταποκρίνονται με συνέπεια στα ισχύοντα πρότυπα ασφάλειας, αποτελεσματικότητας, ποιότητας και καθαρότητας. Η ποιότητα είναι μια συνειδητή δέσμευση και ένας μόνιμος στόχος που ταιριάζει με τις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας. Η αριστεία στα συστήματα ποιότητας θα επιτευχθεί μέσω της ομαδικής προσπάθειας με εκπαιδευμένο προσωπικό. Η ποιότητα είναι ευθύνη όλων των ατόμων που ασχολούνται με την κατασκευή.

Τώρα, η Guangzhou Tengyue Chemical Co, Ltd αναπτύσσει υψηλή ταχύτητα και συμβάλλει πολύ στην έρευνα και ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας των νέων προϊόντων της. Σύμφωνα με την αρχή της αξιοπιστίας και της ευημερίας, η άγρια ​​βιολογική θα αφιερώσει στην καινοτομία του πολιτισμού να προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα και καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.
Όλοι οι εργαζόμενοι ακολουθώντας την επιχειρησιακή φιλοσοφία της «ποιοτικής έλασης προς τα εμπρός», έχουμε καθιερώσει μακροπρόθεσμες και σταθερές σχέσεις συνεργασίας με πολλές επιχειρήσεις σε εγχώριες και υπερπόντιες αγορές. Με ανώτερα προϊόντα και άψογη εξυπηρέτηση, όλα τα μέλη του προσωπικού μας καλωσορίζουν ειλικρινά φίλους για να μας επισκεφθούν για διαπραγματεύσεις και συνεργασία για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο.


Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Teng yue Chemical Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Evan

Τηλ.:: WhatsApp+8618826483838

Φαξ: Guangzhou Tengyue Chemical Co.,

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)